Android zsebkönyv – Egy sokoldalú kisokos android felhasználóknak!

Így válhatsz bizonytalan kezdőből pillanatok alatt kütyüszakértővé: megjelent az Android zsebkönyv

A te gyereked is folyton kütyüket nyomogat? Az okostelefonjával kel, a tabletjével fekszik, közben meg olyan eszközökön babrál egész nap, ráadásul villámsebességgel, amiknek még a beazonosítása is nehezedre esik? Ha te magad egy másik korban nőttél fel, amikor ezeknek az eszközöknek a kezelése még nem volt automatikus, tehát nem vagy digitális bennszülött, akkor kapóra jöhet Bártfai Barnabás legújabb kézikönyve, az Android zsebkönyv.

Az androidos okostelefonok mára olyannyira részeivé váltak életünknek, hogy számos tevékenységet el sem lehetne képzelni nélkülük. Ám nem mindenki abban a korban nőtt fel, ahol ezeknek az eszközöknek a kezelése automatikus volt, így nekik némi útmutatóra van szükségük az Android rendszerű telefonok kiismeréséhez, lehetőségeinek kiaknázásához. Bártfai Barnabás, a szerző, nekik nyújt segítséget. A praktikus kézikönyv az első lépésektől kezdve végigvezet az összes fontos témakörön. Így megismerhetjük belőle például az érintőképernyő használatát, megtudhatjuk, mi fán terem az élőszavas szövegbevitel, a QR kód vagy a Viber, hogyan működnek az alkalmazások, miképp küldhetünk a telefonon e-mailt, hallgathatunk zenét, készíthetünk fényképet és videót, vagy épp hogyan szabhatjuk testre a kezdőképernyőnket. A könyv olyan izgalmas témakörökben is használható tippeket ad, mint például hogyan telefonálhatunk ingyen, milyen alkalmazásokat célszerű telepíteni a mobilunkra, vagy miképp csatlakoztathatjuk a telefont az asztali számítógéphez, és vihetjük át a telefonnal készített fotóinkat az asztali gépünkre.

A közérthetőségre garancia a szerző több mint 25 éves szakkönyvírói tapasztalata és az általa jegyzett kb. 80, főként kezdőknek szóló könyv és tankönyv. Érdemes tehát beszerezni, de kiváló ajándék lehet idősebb rokonainknak is.