Félmillió letöltésnél jár az Én kicsi Tescóm

Már több mint ötszázezren letöltötték az Én kicsi Tescóm mobiljátékot, mely január közepén elérhetővé vált a közép-európai régió más országaiban is.
Én kicsi Tescóm mobiljáték - félmillió letöltés!
 

Már több mint ötszázezren letöltötték az Én kicsi Tescóm mobiljátékot, mely január közepén elérhetővé vált a közép-európai régió más országaiban is.

Az ingyenes, bárki számára elérhető játék által bepillantást nyerhetünk egy áruház üzemeltetésének izgalmaiba: miután felépítettük a saját Tescónkat, árut rendelhetünk, berendezhetjük az üzletteret, majd tetszőlegesen feltölthetjük áruval az általunk kialakított polcrendszert. A közösségi funkciók lehetővé teszik, hogy megtekintsük Facebook-ismerőseink vagy más játékosok üzleteit, sőt, akár kereskedhetünk vagy versenyezhetünk is velük.

„A játékaink közül az Én kicsi Tescóm az, amivel hűséges userek tömegei játszanak napi rendszerességgel. Nem véletlenül mintáztuk róla a Merchants of Space elnevezésű galaktikus menedzserjátékunkat is” – mondta Tóth Krisztián, a POSSIBLE Games vezérigazgatója.

Az Én Kicsi Tescóm 2014 nyarán került be a magyar app áruházakba, és mivel rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert, a Tesco úgy döntött, hogy Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is kiadja a játék lokalizált verzióját. Az első négy hónap eredményei magukért beszélnek: csak Lengyelországban közel százezren töltötték le a játékot.

A különböző platformok közti eloszlás alapján elmondható, hogy az androidosok szeretnek a legjobban „tescózni”: a játékot az esetek 80 százalékában androidos mobileszközre töltik le, amit az is erősít, hogy az Android a legelterjedtebb platform. Bár Windows készülékekre csupán néhány hónapja elérhető a játék, ma már minden nyolcadik installáció ilyen eszközre történik, ami a platform penetrációjához képest kiemelkedő eredmény.

A játékot rendszeresen frissítik az éppen aktuális hűségakcióknak megfelelően, melyek megjelennek valamilyen módon a játékban is.

Kapcsolódó cikkek

Amazon Key

Amazon Key

Az Amazon és az e-kereskedelem fejlődése.

Tinder majmoknak - online társkereső majmoknak

Online társkereső majmoknak

Az majmok is online kereshetik már a párjukat.

Jó sorozatok - ajánlunk párat

Sorozatok, amiket látnod kell

A Netflix és az HBO GO remek sorozatokat kínál. Mutatjuk a legjobbakat.