Pénztermelő honlapok

Ha nincs honlapod, vagy a régi elavult, itt egy lehetőség.
Pénztermelő honlapok
 

Pénztermelő honlapokat manapság nem nehéz készíteni. A lényege ezeknek a honlapoknak, hogy készítünk egy statikus oldalt, vagy egy kategória oldalt ahova a cikkeinket tesszük közzé. Nem kell ügynökségekhez járni, nem kell ügyfeleket győzködni, hogy vásároljon tőlünk média felületet és a reklám anyag elkészítésével sem kell többet bajlódnunk. Ez egy kis keresettel rendelkező magánszemély / vállalkozás vagy egy második bevételi forrást keresőnek megfelelő választás lehet.

Azt már tudjuk hogy a honlapok elkészítése bődületes 100 ezer forint összegtől indulnak. Ezt sokan nem tudják megfinanszírozni. Ezért a Greenlight pályázat keretében Ingyen készítjük el a honlapot a pályázóknak.

Honlap készítés ingyen

Ha nincs honlapod, vagy a régi elavult, akkor pályázz nálunk honlap fejlesztési támogatásunkra. WordPress Honlapokat mi kizárólag csak pályázat útján valósítunk meg! Ezzel is hozzájárulunk a társadalom digitalizációjának elősegítéséhez! Tehát ingyen dolgozunk! (:

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

Elég sok előre elkészített demóval érkezik, ezeket egyetlen kattintással importáljuk neked.. A téma továbbá könnyen testreszabható a téma-opció panellel, és még azt is kontrollálhatod, hogy az elemek az oldalon hogyan jelenjenek meg a mobilkészülékeken.

Használd ki a téma rövidkódjait, hogy olyan elemeket adj hozzá mint például az accordionok, fülek és egyebek, és ne feledd a parallax vagy videoháttér lehetőségét sem, hogy kiemeld a weboldaladat a többi közül.

Ez a megoldás nagyon hatékony, és alapvetően szép oldalakat hozhatsz így létre, amelyeket direkt a te iparágad webes igényeit szem előtt tartva alakítottak ki.

Ma egyszerűen nincs olyan alternatívája, ami egyszerűbb és gyorsabb lenne, és amiben benne volna annak a lehetősége, hogy akár komoly céges honlappá fejleszd a későbbiekben, rugalmasan alakítsd, és a Google kereső számára is megfelelő tartalmat biztosítsad.

Honlap pályázataink során tárhelyeinket több száz ügyfél használ jelenleg Betheme Muffinbuilder honlapot. Legyél te is közöttük!

A teljes cikk itt olvasható: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazati-hirek/egyeb-hirek/penztermelo-honlapok/#gsc.tab=0

Kapcsolódó cikkek

Amazon Key

Amazon Key

Az Amazon és az e-kereskedelem fejlődése.

Elképesztő összeget keresnek a legnagyobb YouTube sztárok - tanulj Te is a nyári YouTube-táborban

Elképesztő összeget keresnek a legnagyobb YouTube sztárok - tanulj Te is a nyári YouTube-táborban

Vannak táborok, ahol még azt is megtanulhatod, hogyan lehetsz You Tube sztár.

Nagyfröccs, dobozban - Tibi atya belép a boltok világába

Az egyik legnagyobb magyar Facebook oldal új dobása

A cikkben az egyik legnagyobb magyar Facebook oldal új dobásáról számolunk be.