Végre megszabadulhat a plasztikkártyáktól

Az AmpeGo nevű alkalmazással új lehetőségek nyílnak meg a vásárlás terén, hiszen egyetlen kártyával több, mint ezer üzletben vehetünk igénybe kedvezményeket. Ráadásul az applikációban más törzsvásárlói kártyákat is tárolhatunk digitálisan, így egy halom plasztikkártyával könnyebb lehet a zsebünk.
AmpeGo applikáció

Egy kártyával kiváltható akár ezer másik is.


Az AmpeGo nevű alkalmazással új lehetőségek nyílnak meg a vásárlás terén, hiszen egyetlen kártyával több, mint ezer üzletben vehetünk igénybe kedvezményeket. Ráadásul az applikációban más törzsvásárlói kártyákat is tárolhatunk digitálisan, így egy halom plasztikkártyával könnyebb lehet a zsebünk.

Több mint ezer partner Magyarország legnagyobb törzsvásárlói rendszerein keresztül ad kedvezményt az AmpeGo alkalmazást használók számára. Az EDC és EVDSZ partnerüzletekre kategória vagy város szerint is rákereshetünk, Budapesten belül pedig kerületekre lebontva is válogathatunk. Amennyiben konkrét termékre vagyunk kíváncsiak, egyéni keresőszó beírásával is böngészhetünk. Például ha szeretnénk egy jó pizzát enni, csak beírjuk az alkalmazásba, és kiadja a hozzánk legközelebb lévő, a rendszerbe regisztrált pizzériát.

A felhasználók testre szabhatják, hogy milyen értesítéseket kapjanak a különböző kedvezményekről, sőt a partnerek még videókat is kiküldhetnek az applikáció használói számára. Horváth Péter, az AmpeGo megálmodója elmondta: a frissen csatlakozott üzletek egy külön kategóriába kerülnek, ezzel nyújtanak segítséget az újonnan csatlakozóknak a potenciális vevők gyors eléréshez. Ráadásul az ajánlatok távolsági sorrendben jelennek meg, így sokszor a közvetlen közelünkben kedvezményen felüli kedvezményeket is igénybe vehetünk.

Az applikáció számos információt tárol a partnerekről: megtekinthetjük a nyitvatartási időt, fényképeket és pontos címet, ahova el is navigál bennünket. A megjelenő akciókat akár testre is szabhatjuk, így a számunkra releváns információkról és kedvezményekről kapunk értesítést. Az üzletek mellett egy fontos kedvezményforrás a telefonálás is, a mobilflottához csatlakozva kedvezményesen indíthatunk hívásokat.

Az AmpeGo rendszerében ráadásul más törzsvásárlói kártyákat is tárolhatunk digitálisan, így egy halom plasztikkártyával könnyebb lehet a zsebünk. Attól sem kell félni, hogy ezek elvesznének, ha elhagyjuk a telefonunkat, mivel a rendszer a saját felhőjében tárolja az adatokat.

Új megoldás szórólapok és plakátok helyett

A program nem csak a fogyasztók, hanem a partnerek érdekeit is szolgálja. Nincs szükség saját alkalmazás megalkotására vagy fejlesztésére sem, mivel az üzletek sajátjukként kezelhetik az applikáción létrehozott egyedi felületet és tartalmakat.

„Az AmpeGo-val a cégek olyan marketingeszközhöz jutnak, amely használatával megtakaríthatják a marketing kiadásaikat, és egy magasabb szintű értéket adhatnak a vállalkozásuknak” - fogalmazott Horváth Péter.

A szoftveren keresztül a partner naprakész és friss akciókat, videókat, képeket küldhet a felhasználóknak, ami nemcsak a gyors és célzott elérést, hanem a környezetet is szolgálja. A fejlesztők digitális eszközökkel segítik az üzletek promócióját, kiváltva ezzel a szórólapokat és plakátokat.

Az AmpeGo a vészhelyzetekre is gondolt, veszély, vagy baleset esetén megmutatja a legközelebbi kórházat, illetve a segélyhívásokhoz szükséges telefonszámok is benne vannak a rendszerébe, mint például a 112 telefonszáma, amelyet egy gombnyomással tárcsázhatunk.

AmpeGo Appstore letöltés itt

Kapcsolódó cikkek

YouTube: hogyan lehet a bevételeket növelni?

Bónusz kereseti lehetőség a legjobb Youtubereknek

Manapság sok youtuber él közöttünk. Számukra mutatunk lehetőséget, plusz bevételekre.

Poppy, a Youtube sztár

Poppy, a Youtube-sztár

Bemutatjuk Poppyt, akiről mindenki azt hiszi, hogy ember.

A Reddit

Zavarodottak. Bolondok. Humoristák.

Az internet egy széles világot tár elénk. A cikkben a Reddittel kapcsolatban osztunk meg érdekességeket.