Az egyik legnagyobb magyar Facebook oldal nagy dobása

Tibi atya megteremtette a saját dobozos fröccsét.
Nagyfröccs, dobozban - Tibi atya belép a boltok világába

Azt hitted, mindent tudsz az életről? Nyugodtan állíthatjuk: tévedtél! Fröccsöt nem csak a pultos lányok tudnak csinálni, de mostantól te is zsebedben hordhatod kedvenced! Mi vaaaan? Igen, jól olvastad! Hamarosan kapható lesz Tibi atya dobozos fröccse! Prémium minőség, olcsójánosoknak is elérhető áron!

Hamarosan elérhető lesz a jobb trafikok, boltok, Lidl és számos nemzetközi szupermarket polcain is Tibi atya csodálatos fejlesztése a dobozos fröccs. A sztártápokat is megszégyenítő elméncséggel megalkotott – szerintünk – igazi hungarikum célja, hogy akkor, és ott ihass fröccsöt, amikor csak akarsz. Kit érdekel mostantól, hogy hol van a legközelebbi kocsma vagy, hogy mikor nyit a kisbolt? Úgy is mondhatjuk, hogy semmi sem állhat közéd és a kedvenc fröccsöd közé! A saját zsebed lesz a kedvenc kocsmád! Nekünk ez a szabadság, mi így szeretjük.

Hosszú és gondos termékfejlesztés után mostantól minden (felelős vagy felelőtlen) nagykorú alkoholfogyasztó számára elérhetővé válik a harmonikus íz világgal és extrán roppanós buborékokkal dúsított előre dobozolt nagyfröccs – ami idén nyáron megvalósítja minden fröccsrajongó álmát: a földrajzi kötöttségektől mentes ivászatot.

A kétféle (rozé és fehér) nagyfröccs lehetőséget biztosít arra, hogy a Balaton közepén, egy vitorláson éppúgy, mint távoli, tanyasi programon se kelljen nélkülöznöd a kedvenc italod. Hát lehet ennél bármelyik egyháznak nagyobb áldása (bocs)? Aztán csak óvatosan, mert az első után csak ezt akarod inni majd egész nyáron!

#tibiatya #dobozosfroccs #eleterzes #buli #felelosalkoholfogyasztas

Technikai információ

A gyümölcsös, friss, illat- és íz világú , közepesen hosszú ízű, könnyedebb fehérbor fele-fele arányban olaszrizlingből és sauvignon blanc-ból készül. Az intenzív illatú, friss, gyümölcsös, málnára, szamócára emlékeztető, telt, kerek, gyümölcsös íz világú rozébor összetevői: kékfrankos 35%, pinot noir 23%, merlot 18%, kékoportó 12%, blauburger 7%, zweigelt 5%.

Kapcsolódó cikkek

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Szakítsunk rossz szokásainkkal, és ugroljunk fejest valami újba!

Ingyenes fotók - legjobb ingyenes stockphoto oldalak - ingyenes képek

A legjobb ingyenes stockfotó oldalak

Ma már nagyon sok ingyenes oldalról menthetünk le ingyenesen stockfotókat.

YouTube: hogyan lehet a bevételeket növelni?

Bónusz kereseti lehetőség a legjobb Youtubereknek

Manapság sok youtuber él közöttünk. Számukra mutatunk lehetőséget, plusz bevételekre.