Pózok, mémek a digitális korban

Összegyűjtöttük, milyen trendek futottak az interneten az utóbbi években.
Internetes trendek, Instagram trendek

1. Lying Down Game, másnéven Planking

Ausztráliában deszkázásnak is hívják. A játék lényege, hogy le kell feküdni egy nyilvános téren és az így készült képet, ahogy mereven fekszel, valakinek meg kell rólad örökíteni, majd meg kell osztani az interneten.


2. Playing Dead


A Playing Dead, vagy halott játék, hasonló a Lying Down Game játékhoz, de itt valóban halottnak kell magadat tettetni.

3. StachesWagging


Azt hiszem, ezt könnyű kitalálni. Tegyél fel magadnak egy álbajuszt, majd oszd meg a neten, ha mered. A kisbabának nem biztos, hogy saját döntése volt, hogy nyilvánosan szerepeljen.

4. Johanssoning

A mémkészítés, a híres színésznő, Scarlett Johansson nevéhez fűződik, de ő sem örült, hogy ötletet adott ehhez a mémgyártáshoz. Történt ugyanis, hogy a képen látható módon pózolt a tükörben, majd a telefonjával képet készített. Ez a kép azonban nyilvánosságra került és ettől kezdve kezdetét vette az őrület, azaz a hasonló pózolás a neten.


5. Sleeveface

Ezt a kifejezést legelőször 2007-ben, a welsi DJ Carl Morris alkotta meg. Nincs más dolgod, csak egy lemezborítót a lehető legkreatívabb módon az arcod, tested elé helyezni és már kattintgathatod is a fényképezőgéped, hogy aztán ezeket a képeket is megoszd majd az interneten.

6. Owling

Az owling voltaképpen a szokatlan dolgokon történő ücsörgést takarja.


7. Lábfotózás


Ez is egy őrület. Fotózd le a saját lábaidat és rakd fel az internetre. Furcsa témaválasztásnak tűnik, hiszen sokan idegenkednek ettől a végtagjuktól. Lehet, hogy ezért is született meg ez az ötlet?

8. Teapotting

Nem, nem kell venned, vagy a szekrény mélyéről előhalásznod egy teáskannát, mert ez csak egy játék. Te kellesz hozzá és egy kicsi teniszméretű labda. Állj úgy, mint egy teáskanna, azaz az egyik kezedet úgy helyezd a csípődre, mintha az lenne a teáskanna füle. Dobd fel a labdát, forogj egyet, és ha ügyes vagy, akkor a labda átesik a lyukon, azaz a teáskanna fogantyúján, amit most a kezed imitál.

Kapcsolódó cikkek

YouTube: hogyan lehet a bevételeket növelni?

Bónusz kereseti lehetőség a legjobb Youtubereknek

Manapság sok youtuber él közöttünk. Számukra mutatunk lehetőséget, plusz bevételekre.

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Szakítsunk rossz szokásainkkal, és ugroljunk fejest valami újba!

Amazon Key In-Home

Amazon Key In-Home

Ekkor is eljut a csomag a lakásodba, ha nem vagy otthon.