Táborozz, hogy legyen egy jó nyarad!

Idén is megrendezik a PEOPLE TEAM (PT) nyári gyerektáborait. A szervezők 32 év táboroztatási tapasztalatait használják fel, és mindent megtesznek azért, hogy a résztvevők jól érezzék magukat – a visszajelzések alapján nem kis sikerrel.
Táborozz, hogy legyen egy jó nyarad! - Nyári tábor 2024 - Gyerektábor 2024

Ha csak egy hetet szeretnél felhőtlenül eltölteni a nyárból, akkor a PT valamelyik tematikus táborában a helyed; ezekről az alapítvány honlapján lehet bővebben olvasni. Idén három 7 napos turnust indítanak 17 alaptéma köré szervezve, amelyek bejárós és ottalvós változatban is elérhetőek – bármelyiket választhatod, a bejárósok és az ottalvósok között annyi a különbség, hogy az előbbieknek nincs ágyuk és szobájuk, ám minden táborozónak teljes ellátást kínálnak, és az összes programon részt vehetnek.

Az idei turnusok dátumai: július ..., július ... – augusztus ..., augusztus ...., azaz vasárnap reggeltől a következő szombat délutánig kikapcsolódhatsz, játszva tanulhatsz (a délelőttök folyamán napi 3 témafoglalkozásra számíthatsz, amelyek 5–10 fős csoportokban valósulnak meg, és az elmélet helyett a gyakorlatra fektetik a hangsúlyt), esténként pedig bulizhatsz az új barátaiddal. Csak egy dolog rossz a PT-ben: hogy egyszer véget ér. De ne parázz, a PEOPLE TEAM minden évben visszatér, hogy a legkirályabb témákkal, a legmenőbb arcokkal és a legtutibb programokkal feldobja a vakációdat.

Kapcsolódó cikkek

Milyen típusú kerékpárok léteznek?

Milyen típusú kerékpárok léteznek?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben ,hogy milyen típusú kerékpárok léteznek, hogy így könnyebben kiválaszthassuk a megfelelő verziót.

Táborozz, hogy legyen egy jó nyarad! - Nyári tábor 2024 - Gyerektábor 2024

Táborozz, hogy legyen egy jó nyarad!

Idén is megrendezik a PEOPLE TEAM (PT) nyári gyerektáborait.

Mikor éri meg személyszállítást választani?

Mikor éri meg személyszállítást választani?

Ezúttal részletesebben foglalkozunk azzal, hogy mikor éri meg személyszállítást választani, ha egy olcsó, jól szervezhető utazási formát választanánk.