Hogyan válassz kiegészítőt online?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy hogyan válasszunk kiegészítőt online és milyen jellemzőket vegyünk figyelembe egy-egy kiegészítőnél.
Hogyan válassz kiegészítőt online?

Legyen szó bármilyen kiegészítőről például ékszer vagy táska, ezek kiválasztása nem egyszerű feladat hiszen figyelemben kell tartanunk, hogy szettünkhöz minden illeszkedjen és azt is hogy ékszereknél megfelelő méretet vásároljunk ami nehéz feladat tud lenni az online vásárlásnál. Cikkünkben arról ejtünk pár szót, hogyan válassz kiegészítőt online.

Gyűrűk

A gyűrűk esetében legyen az acél, arany vagy ezüst gyűrűről nagyon fontos az, hogy a megfelelő méretet válasszunk. A webshopokban általában számokkal jelölik a méreteket, ami a 41-estől a 74-esig terjed általában. Ez a számozás egy teljesen pontos ujj méretet ad, aminek mérésére két módszer létezik a belső átmérő és belső kerület mérése.

Belső átmérő

A belső átmérő számítása egy nagyon egyszerű módszer, amivel könnyedén pontos eredményt kapunk. A méréshez csupán csak egy olyan gyűrűre van szükségünk, ami pontos méret az ujjunkra, majd ennek a gyűrűnek mérjük meg a belső átmérőjét egy vonalzó segítségével.

Belső kerület

A másik módszert, vagyis a belső kerület mérését ördöglakat néven szokták még emlegetni, egy nagyon egyszerű módszer ő is. Egy hosszabb papírcsíkra van csupán szükségünk, ami nem túl vastag majd körbetekerjük a gyűrűsujjunkon és egy ceruza segítségével jelöljük be ott ahol még nincs átfedés a papírcsíkok között ezt követően hajtsuk ki a papírt és mérjük meg egy vonalzó segítségével. Ezzel a módszerrel biztos végeredményt kaphatunk.

Gyűrűk anyaga

Bármilyen anyagból is készüljön gyűrűnk a legfontosabb az, hogy öltözékünkhöz és az alkalomhoz megfelelő legyen a választásunk. Például az eljegyzési gyűrűk rozé aranyból nagyon jó választások, hiszen idén is trendi a rozé arany, mely sose megy ki a divatból és minden hölgy imádja őket.

Táskák

Egy táska a nő életében az egyik legfontosabb kiegészítő, amiből nem árt, ha több van, hogy minden szettünkben a legdivatosabbak lehessünk. Táska vásárlásnál nem árt, ha észben tartunk egy pár tényezőt például, hogy:

· Milyen stílusú ruhákkal állítjuk össze táskánkat

· Milyen alkalomra viseljük

· Mik azok a dolgok, amiknek mindenképp el kell férnie

· Valami színeset vagy inkább egyszínűt szeretnénk

· Egész évben hordanánk vagy szezonálisan

Miután végig gondoltuk ezeket a tényezőket tisztább képet kapunk majd róla, hogy milyen táska is a tökéletes számunkra, ezzel megkönnyítjük a választást is.

Ékszerek

Az ékszereink kiválasztásánál is nagyon fontos figyelembe tartanunk egy pár tényezőt, amik segítségével pontosabb képet kaphatunk arról, hogy mi is a legjobb választás számunkra.

· bőrünk tónusától ne üssön el

· hajunk színét kiemelje

· ruhatárunkhoz illeszkedjen

· alkalomhoz illő legyen

· anyagában is számunkra megfelelő

Elmondhatjuk még, hogy ékszerek vásárlásánál nagyon fontos az, hogy olyan kiegészítőt válasszunk amivel jól érezzük magunkat és büszkén viseljük.

Összegezve:

A kiegészítők választása tehát nem egyszerű feladat online sem, ahol még inkább tisztában kell lennünk elvárásainkkal, hiszen a távolból választás esetén jó ha tudjuk milyen is a rozé arany, vagy épp milyen előnye van a nemesacélnak.

Kapcsolódó cikkek

A járvány hatása a notebook vásárlásokra

A járvány hatása a notebook vásárlásokra

A járvány hatására meredeken megnőtt a PC-k eladása, ami igaz volt a kiegészítőkre is. Az Acer laptop töltő kínálatára azonban szerencsére nem lehetett panasz.

Mit kell figyelembe venni, amikor online matracot vásárol

Mit kell figyelembe venni, amikor online matracot vásárol

Az online matracvásárlás kihívást jelenthet, ezért íme néhány dolog, amit érdemes figyelembe venni.

Tippek az online borvásárláshoz

Tippek az online borvásárláshoz

Ha online vásárol bort, meg kell tennie néhány óvintézkedést.