3 tipp karikagyűrű választáshoz

Nehéz eldönteni, hogy kihez milyen karikagyűrű illik a legjobban, hiszen sok szempontot figyelembe kell venni.
3 tipp karikagyűrű választáshoz

Mivel ez egy állandóan viselt ékszer, így nagyon nem mindegy, hogy milyen típusra esik a választás. A ragyogó karikagyűrűk forgalmazásával foglalkozó webáruházaknak köszönhetően azonban akár otthon, a fotelben ülve is megtalálhatjuk a tökéletes darabot. Íme pár tipp a választáshoz!

Hogyan döntsük el, hogy milyen kiegészítő áll nekünk a legjobban?

A karikagyűrű kiválasztása az egyik legfontosabb dolog két szerelmes életében. Viselésük jó esetben örök életre szól, így mind méretben, mind színben, mind stílusban tökéletesen passzolónak kell lennie. Mindenki máshol találja meg a legvarázslatosabbakat, de sokan azt sem tudják, honnan induljanak el.

1. tipp: Döntsük el, hogy a kettő hasonlítson-e egymásra!

Általánosságban nem lehet megmondani, hogy mikor mi a legjobb döntés. Többségében a férfiak az egyszerű és letisztult fazonokat kedvelik, a hölgyek viszont szívesebben viselnek a gyűrűn valamilyen díszítést. A karikagyűrű esetében azonban a párnak nem kell feltétlenül ugyanolyannak lennie, elegendő, ha a szín és a forma egyforma, hiszen ezzel már jelzik, hogy összetartoznak.

2. tipp: A karikagyűrű szélességének fontossága!

Apróságnak számíthat, azonban lényeges szempont a vastagság, hiszen ízléstől és stílustól függően tulajdonképpen bármekkora lehet. A fontos, hogy az ifjú párnak tetszen, ne érezzék magukat kényelmetlenül, ha rajtuk van. Egy apró kézen nem feltétlenül mutat jól egy hatalmas változat, de van, aki ennek ellenére úgy dönt, hogy ő abban érzi jól magát. Semmi sem szabja meg, hogy mennyire kell szélesnek lennie az ékszernek.

3. tipp: Figyeljünk az anyaghasználatra!

A legtöbb esetben az arany kerül szóba, hiszen még ötvözött formában is kedvező hatással van az emberre. Mivel egy egész életen át viselni fogjuk, így nem lehet mellékes szempont, hogy miből készült az adott darab. Megoldást jelenthet az ezüst, hiszen ezt már az ókor óta ismerik és kedvelik az emberek, főként a baktériumölő hatása miatt. Alapvetően azonban három arany ötvözettel szokás házasodni: a sárga, a rozé, illetve a fehér arany.

A színválasztást sok minden befolyásolja, hiszen van, akihez a sárga passzol legjobban, de akadnak, akik a fehér aranyra esküsznek. Itt is elmondható azonban, hogy az urak az egyszerűség hívei, ezzel szemben a hölgyek szeretnek kombinálni színeket és formákat. Érdemes együtt dönteni a végső ékszerről.

Összegezve

Elmondható tehát, hogy sok minden függvénye, hogy az ifjú pár végül milyen típusú karikagyűrűt választ magának. A kiegészítőnek nem muszáj ugyanolyannak lennie, hiszen elegendő, ha a szín és a forma passzol egymáshoz. Bízunk benne, hogy most már könnyebben megy a döntés.

Kapcsolódó cikkek

30 éves hazánk neves informatikai könyvkiadója

30 éves hazánk neves informatikai könyvkiadója

A Bártfai Barnabás által alapított vállalkozás 1992 óta foglalkozik könyvkiadással, amely 30 év alatt több mint száz könyvet jelentetett meg, s a kötetek darabszáma jelenleg már meghaladja a 600 ezer példányt.

Mit érdemes tudni a napelemes tetőcserepekről?

Mit érdemes tudni a napelemes tetőcserepekről?

Ezúttal azzal foglalkozunk, hogy mit érdemes tudni a napelemes tetőcserepekről, ha stílusos és innovatív megoldást keresünk napenergia terén.

Milyen kötelek kaphatóak online?

Milyen kötelek kaphatóak online?

Az alábbi cikkben összegyűjtöttük, hogy milyen kötelek kaphatók online, és azt is megmutatjuk, honnan érdemes beszereznünk ezeket, ha valódi minőségre vágyunk.