Gyerekruha, lány póló, lány blúz, gyerek hosszú ujjú felső, fiú ing

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Gyerekruha, lány póló, lány blúz, gyerek hosszú ujjú felső, fiú ing - Tchibo webáruház

Ha a nadrág, vagy szoknya már megvan, akkor jöhet a megfelelő felső kiválasztása – szerencsére a heti ajánlatban ehhez is rengeteg ötletet kapunk! A lány flitteres póló két verzióban (sötétkék alapon rózsaszín flitterek nagy szív alakban, illetve fehér-kék csíkos alapon apró, kék virágot formázó flitterekkel) kapható, mindkét esetben átfordítható flitterekkel, vagyis egyetlen mozdulat csupán, és a rózsaszín szívből piros, a kék virágokból pedig ezüstszínű lesz! A biopamutot is tartalmazó, puha pamut-sztreccs anyagú, kerek nyakkivágású, rövid ujjú pólók is nem csak kényelmesek, hanem változatosak és divatosak is, vagyis tökéletesek egy stílusos, fiatal hölgy ruhatárába!

A kevésbé sportos, de még mindig laza stílusú összeállításokhoz tökéletes választás a lány blúz fodros ujjakkal, amely tiszta, bőrbarát pamutból készült, és kényelmesen követi a test vonalát! A belebújós felső kerek nyakkivágása hátul gombbal zárható, így könnyedén fel- és levehető, viselés közben pedig a gombbal lezárva csinosan, illeszkedik a testhez. A vidám, hosszanti kék-fehér csíkozású, szövött felsőn ráadásul apró nyomott virágminta is található, így lesz az ujjakon és a derékrészen is fodros blúz igazi bohém darab, ami könnyedén magára vonja majd a figyelmet!

Szintén kék-fehér csíkos a fodros hosszú ujjú felső ám ezúttal vízszintes a minta, és vastagabb csíkokból áll – az egyik kék csíkon piros „Let the sun shine!” felirattal! A biopamutot tartalmazó, puha pamut-sztreccs felső rendkívül kényelmes, és alapjában egyszerű, mindenhez passzoló darab, amit mégis feldob pár apró részlet! Ilyen az ujjak fodros díszítése, és az enyhén ejtett vállak, amelyekkel a megjelenés mégis figyelemfelkeltő és csinos lesz majd!

Ha nadrágok, vagy szoknyák és csinos felsők párosítása helyett egyberuhát keresünk, akkor is gyorsan találhatunk! A sötétkék, flitteres lány ruha pamut-sztreccs anyaga kényelmes viseletet biztosít, miközben az átfordítható flittereknek köszönhetően a változatosság is egyetlen mozdulatba kerül: kékről rózsaszínre változtathatjuk az elejét díszítő szív színét! A belebújós ruha gumis derékrészével fokozza a kényelmet, sötétkék színével pedig egy sor kiegészítővel, és bármilyen stílusú cipővel is remekül mutat majd!

Magas pamuttartalmának köszönhetően különösen bőrbarát a kétféle anyagú lány ruha is, amely puha, kék-fehér csíkos single-jersey felsőből, és könnyű szövet farmeranyagból készült szoknyarészből áll, amely a derékrészen gumírozott a tökéletes kényelem érdekében. A felső vékony csíkozása vízszintes irányú, az alsó pedig enyhén koptatott hatást kelt, így a játékhoz és szaladgáláshoz is ideális ruha csinos megjelenést is biztosít, amely a kislányoknak legalább olyan fontos, mint a kényelmes viselet!

A kínálatban fiúk számára is találunk kényelmes, divatos darabokat, például a nyárias, kék flitteres pólót, ami bőrbarát biopamut anyagával kellemesen követi a test vonalát, és fiúk számára is megadja az átfordítható flitterek varázsát, hiszen egyetlen mozdulat, és a kék „POWER” felirat ezüstszínűre vált! A kerek nyakkivágás sötétkék színnel szegélyezett, így egy kényelmes, vagány darabbal gazdagíthatjuk a fiúk ruhatárát is!

Két darabos szettben vehetünk fiú pólóinget is: az egyik darab világoskék, a másik sötétkék alapon piros csíkos, és mindkettő tiszta, bőrbarát pamut, ami kellemesen simul a bőrhöz. A trendi, csinos felsők nyakkivágásánál gomboláspántot és stílusos gallért találunk, hogy a sportos viselet egy kis eleganciát is csempésszen a fiúk megjelenésébe! A pólóinget remekül mutatnak egy egyszerű farmernadrággal is, így pedig igazán könnyű lesz a laza, mégis rendezett megjelenés!

A gyerek kormánydísszel a kerékpárok, vagy rollerek kormányát dobhatjuk fel: az unikornist, vagy sárkányt ábrázoló dísz szerszám nélkül, néhány kézmozdulattal rögzíthető bármely kereskedelmi forgalomban kapható kormányhoz, így mindig vidám mosolyt csal majd a gyerekek arcára! Az unikornisos verzió fehér alapon rózsaszínes árnyalatokkal, a sárkányos pedig zöld alapon sárga díszítésekkel érkezik, hogy pillanatok alatt mesebeli lénnyé változhasson a roller, vagy a bicikli.

Még több kisfiú ruha és kislány ruha itt!

Kapcsolódó cikkek

A Reddit

Zavarodottak. Bolondok. Humoristák.

Az internet egy széles világot tár elénk. A cikkben a Reddittel kapcsolatban osztunk meg érdekességeket.

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Így segíthet okostelefonod egy egészségesebb életmód kialakításában

Szakítsunk rossz szokásainkkal, és ugroljunk fejest valami újba!

Tinder majmoknak - online társkereső majmoknak

Online társkereső majmoknak

Az majmok is online kereshetik már a párjukat.