Túlélőcsomag a mindennapokra

A gyermekes szülők valószínűleg tudják már, hogy egy hosszabb vagy akár rövidebb út, kirándulás során is számos dologra lehet szükség, ahhoz, hogy minden gördülékenyen mennyen. Egy ilyen túlélőcsomag a mindennapokra is remek megoldás lehet számos probléma esetén. A mostaniakban arról beszélünk rövidebben mit is kell egy ilyen csomagnak mindenképp tartalmaznia.
Túlélőcsomag a mindennapokra

.

Kistáska kisgyerekeknek

Egy legfontosabb dolgokat tartalmazó kistáska minden gyermek számára szükséges, hiszen számos dologra lehet szükségük. Ide tartozik például egy esőkabát, ami remekül jöhet egy váratlan vihar idején. Megemlíthetjük még itt az ivó palackot is, ami akár az iskolában vagy egy kirándulás során is elengedhetetlen tartozéka kell, hogy legyen táskájuknak. Ezek mellett szükségük lehet még tartalék ruhára is vagy kedvenc játékukra.

Tartalék ruhácskák

A tartalék ruhák egy szülő táskájában mindig jó, ha megtalálhatóak, hiszen akár a legváratlanabb esetben is történhet egy baleset. A legjobb, ha egy tartalék alsóneműt mindig magunknál hordunk, hiszen ki tudja mikor lehet egyre szükség. Megemlíthetjük itt még a tartalék zoknikat is vagy nadrágot, legyünk mindenre felkészültek. Egyaránt nagyon fontos még egy tartalék pulóver is, ami mindig jó, ha van nálunk, hiszen az időjárás hirtelen rosszra fordulhat.

Mini tisztasági csomag

Egy tisztasági csomag is fontos, hogy helyet kapjon táskánkban, hiszen talán a legfontosabb az összes említett dolog közül. Tisztasági csomagunknak tartalmaznia kell egy pár zsebkendőt, nedves popsi törlőt, valamint egy pár fertőtlenítő kendőt is. Ezek mind nagyon fontosak és elengedhetetlenek egy kisgyermekes szülő csomagjából, így ha még nem szereztük volna be őket, most itt az ideje.

Innivalós flaska

Egyaránt gyermekünk és saját táskánkból sem hiányozhat egy innivaló flaska, hiszen nagyon fontos az, hogy mindig legyen mit inniuk a gyerkőcöknek. A legjobb, ha ásványvíz az említett ital, hiszen ez a legegészségesebb, ám emellett egy tea is jó választás lehet. Próbáljuk kerülni a tartósítószeres és cukros üdítőket, hiszen nem tesznek ezek jót sem gyermekeinknek sem nekünk.

Alvós pajti

Legfőképp fiatalabb gyermekeknél fontos az, hogy kedvenc játékuk a nap 24 órájában elérhető legyen számukra. Ez lehet akár egy plüss állatka vagy baba, de fiúknál ez lehet kedvenc játék kocsijuk is. A legjobb ha ezt mindig magunknál tartjuk, hiszen sokszor csakis ez nyugtathatja le őket egy sírás alkalmával.

Figurás esernyők

Egy esernyő mindig jó ha van gyermekeinknél és nálunk is, nem csak rossz idő esetén, hanem mindig amikor esőt jósolnak az adott napra. Napjainkban már szuper figurás gyermek esernyőkkel is találkozhatunk, biztosak lehetünk abban, hogy, gyermekünk sokkal szívesebben fog egy ilyen darabot magával vinni. Szerencsére a Djeco esernyők vásárlása már online is lehetséges, így ezt könnyedén otthonunkból is megoldhatjuk.

Összegezve:

Fiatalabb kisgyermekek esetében tehát nagyon fontos az, hogy a mindig tartsunk magunknál egy túlélőcsomagot. A legjobb, ha ez a csomag tartalmaz tartalék ruhaneműt, innivalót, esernyőt, tisztasági csomagot valamint kedvenc plüssüket.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan készül a gin, avagy néhány érdekesség, amit nem tudtál a ginről

Hogyan készül a gin, avagy néhány érdekesség, amit nem tudtál a ginről

A gin az egyik legnépszerűbb alkohol. Számos koktélt és alkohol tartalmú italt lehet készíteni belőle, ezért a lehetőségek száma végtelen. Ebben a cikkben a készítésével kapcsolatban árulunk el néhány kevésbé ismert információt.

A járvány hatása a notebook vásárlásokra

A járvány hatása a notebook vásárlásokra

A járvány hatására meredeken megnőtt a PC-k eladása, ami igaz volt a kiegészítőkre is. Az Acer laptop töltő kínálatára azonban szerencsére nem lehetett panasz.